Bryst mikropigmentasjon

        Bryst mikropigmentasjon (generelt)

Bryst mikropigmentasjon er en kirurgisk intervensjon som rekonstruerer brystvorten på mest nøyaktig måte som er mulig. Behandlingen består av ”maling” av brystvorten med spesielt utstyr som innefører fargestoff i huden. Behandlingens effekten er brystvorten som ligner på en ekte brystvort på størst mulig grad.

 

Benahdlingen er sterile og gjort i hygieniske forhold med engangsnål.

Effekten er synlig med en gang. Farge er mørkere først, men blir gradvis lysere. Etter fire uker allerede brystvorten ser ut veldig naturlig.

Endelige resultatet krever to behandlinger. Den andre behandlingen etter 4-5 uker anbefales.

Ved første møte omtaler vi sammen med kunden form, størrelse og skygge av brystvorten. Også forklarer vi den hele prosedyren av behandlingen. Behandlinger tar ca. 1-2 timer, avhenging av hva komplisert tilfellet er.

Behandlingen kan gjøres seks måneder etter bryst rekonstruksjon. Det er rimelig å vente noen måneder også etter brystvortens rekonstruksjon. Før selve behandlingen må du konsultere den med legen din.

Behandlingen gjort på en riktig måte er helt trygg.

Noen dager etter behandlinger bruk bandasje og salve.

Estetisk mikropigmentasjon av brysten

Flere kvinner som liker ikke form eller skygge av sine brystvorter, velger denne behandlingen. Brystvorten kan gjøres større eller mindre.

Brystvortens rekonstruksjon etter mastektomi

Vi bruker 3D-teknikk til å rekonstruere brystvorten. Den inneholder bruk av flere fargeskygg for effekten av brystvortens konveksitet. Behandlingen kan gjøres på kirurgisk rekonstruert bryst uten brystvorten og også på bryst med kirurgisk rekonstruert brystvorten.

 

Mikropigmentasjon lar også på ”justering” av form og farge av kirurgisk rekonstruert brystvorten, som etter behandlingen har ikke perfekt form, og justering av forskjeller mellom brystvorter i begge brystene.

 Bryst mikropigmentasjon – albinisme

Albinisme er ikke så mye av sykdom, men heller hudens defekt som gjelder mangel av pigment. Melanins mangel forårsaker spre av hvite flekker, ofte med mørke bredder.

Bryster med flekker av albinisme er ofte veldig sensitive. Delikat huden kan skrelle, ser ut som såret. Brystevortens mikropigmentasjon lar rekonstruere dens farge og form, men også gjennom skin needling-teknikk forsterker huden og forbedrer dens regenering.

Skin needling og mikropigmentasjon etter bryst rekonstruksjon

Etter rekonstruksjon brysten er ofte dekket med mange arr. Skin needling-teknikk betyr punktering arr med nål på en måte som bryter dets strukturen.

Mikropunktering forårsaker intensivert regenerering av kollagenfibre i huden, som glatter arr, justerer huden og løsner den (redusering av ”arr trekking”-effekten).

Neste teknikk er:

Mikropigmentasjon av arr – når arrene er ferdige etter skin-needling, vi kan bruke rette pigment og fa kamuflasje-effekten, så de er ikke så synlige.

Etter brystens plastisk kirurgi

Noen kvinner har ett bryst mindre etter plastisk kirurgi, så dets form er den samme som dets som ble rekonstruert. I dette tilfellet kan arrene bli kamuflerte av det riktige pigmentet. I tilfellet av plastisk kirurgi når brystvorten er flyttet til et annet sted, arr kommer til syne rundt den og de kan også bli dekket og brystvortens form kan bli rettet.

 

Skin neediling

Skin needling terapi er:

  • reduksjon av rynker

  • reduksjon av misfarging – fornyelse av melanocytter

  • glatting og løsning av arr – arr etter operasjoner, brannsår, strekkmerker

Behandlingers nytter

De er rask og sikker. Ett 30-minutter sesjon er nok for terapi på et enkelt område for alle slags av behandlinger for eksempel de tre nede (ansikt eller decolletage). Garanterte effekter. Perfekt alternativ for botoks – behandlingen er en perfekt løsning for personer som vil ikke ha injeksjoner.

Rynkers reduksjon

Prikking av ansikts huden med kollagen er en unik prosess som hjelper å utvinne hudens naturlig kollagen på områder hvor det finnes forsvinning av den. Denne prosedyren er veldig effektiv i utjevning av uønsket rynker på ansiktet, redusering av ” kråketær” og furer på ansiktet. Behandlingen forbedrer hudens fleksibilitet og reduserer furer. Denne enkel måten hjelper å restaurere hudens integritet, terapi stimulerer vekst av kollagen i både epidermis og dermis. Det hjelper å forbedre tilstand av behandlede områdene. Punktering av ansiktets huden er ofte sammenlignet med dermaroller behandlinger – noen av dem er annonserte som for hjemmebruk. Likevel behandlingen gjort av en spesialist er mye mer effektiv, for utstyret kan innføre nål direkte i rynken eller arret. Vi verker spesifikt med konkrete problemet. Dermaroller eller behandlinger som bruker spesielt utstyr til mikroneedle terapi verker på store områder av huden, de kan brukes som supplement til skin-needling behandlinger.

Skin-needling er gjort ved presis veiledning av en steril nål i rett lag av epidermis, så et sår oppstår. Skremt hjerner sender kollagen til skadet veven, som den trenger til regenerering av det skadede området. Kollagens rikdom, som når punktet vev, regenerer skadede celler og skaper myk og subtil lag, som glatter ut rynker og arr. Punktering av hud er en effektiv og trygg måte av stimulering naturlig produksjon av kollagen.

Etter behandlinden huden kan ha røde og rosa riper (slike som en katt kan gjøre), som kan stå på huden i noen dager, avhengig av vanskeligheten eller dybden av det behandlede området. Neste dag etter behandlingen mineral make-up kan brukes på ansiktet. I dagen av selve behandlingen bare produkter med vitaminer A og C kan brukes – salver som Bepanthen og Alantan. Daglig bruk av produkter som inneholder kollagen, vitamin C, keramider eller hyaluronsyre akselererer behandling etter hver behandlingsesjon. Til daglig bruk solkrem anbefales – minimum SPF 30+.

Fjerning av flekker

Restaurering av melanocytter er en prosess av hudens regenering gjennom melaninsproduksjon. Stimulering av melanocytter i epidermis hjelper å fjerne hvite flekker i huden, pigmentflekker og mørkere områder i huden. Etter behandling, misfargete områder kommer tilbake til naturlig skygge av pasientens hud. I praksis, behandlinger har 90% effektiviteten i restaurering av melatoninsproduksjon i huden. Behandlingen består av punktering dermis med nål – denne terapien er den dypeste mellom de omtalte hittil. Gjennom punktering, signalen blir sendt til hjernen om mangel av pigment i huden. Hjernen sender melanin til den punkterte veven til fylle opp pigment.

 

Arr

Scar Relaxation er en prosess av utgivelse av fibrøse band av kollagen fra vev som er krympete eller dekket med arr. Arr etter brannsår, arr etter kirurgiske behandling og andre vev som ble forvrengte av overflødig produksjon av kollagen myknet, glattet og flatet takket være denne behandlingen. Scar Relaxation består av punktering av epidermis med steril nål og sending med det signalen til hjernen om bryting ned fiberbånd.

Behandlingens resultater er: oppmykning av hardhet og arrets konsistens, øking omfanget av bevegelse av huden dekket med arr. I fleste tilfeller, pasienter gjenoppretter hele området av bevegelse. Effektiviteten er avhengig av antall av behandlinger og alvorlighetsgraden av vevens kontraktur. Det finnes en kjent sak av en pasient som hadde over 80 rekonstruksjonsbehandlinger etter brann, men gjenopprettet hele området av bevegelse etter bare ett sesjon av Scar Relaxation og trengte ikke flere behandlinger. Resultater av denne behandlingen er ofte forbløffende.