PERMANENT MAKE UP

             

Høyeste kvalitet

Utstyret – tysk presisjon

Vi bruker utstyr av høyeste kvalitet – maskinen vi bruker er i særklasse; med høy frekvens av nålestikk per sekund blir behandlingen tilnærmet smertefri. Med den har vi også mulighet itl å regulere antallet nålestikk og tilpasse det til din hudtype; hvilket i resultatet betyr at det ikke er snakk om blødning, hevelse eller irritert hud. Tilhelingsprossesen er meget rask.

Pigmentene

Vi disponerer et bredt fargespekter av pigmenter til permanent make-up. Vi blander sammen forskjellige farger for å imøtekomme kundens forventinger. Fargepaletten vår inneholder over 100 forskjellige farger.

Bedøvelse

I salongen vår bruker vi virkningsfull bedøvelse i form av krem eller gelé som påføres med jevne mellomrom slik at kunden så vidt kjenner behandlingen.

 

Hygieniske forhold

Behandlingen utføres i 100% sterile omgivelser, med maksimal ivaretakelse av hygieniske forhold. Vi bruker  sterile enganshansker, munnbind, briller, avfallshåndteriingsbeholdere, pigment- og bedøvelsesbeholdere samt bakteriedrepende lamper. Vi bruker sterile engangsnåler som blir pakket ut mens kunden ser på. Lokalene våre er tilpasset behandlinger innenfor disiplinen estetisk medisin.

Øyne, bryn og lepper

 Til damer som ønsker å fremheve øynenes kontur ved hjelp av en skjult linje som går mellom øyenvippene enten langs nedre eller øvre øyelokk. Vi må presisere at fortetningen av øyets kontur ikke kommer til å være synlig på alle slags øyne – den kommer til å «gjemme seg» mellom øyenvippene  på et øye med naturlig mørk kontur, og kommer rett og slett ikke til syne. Derimot er dette en formidabel løsning for damer med lysere naturlig farge på vippene eller damer som har gjennomgått kirurgisk korreksjon av øyelokkene, da øyelokket blir lett oppovervendt , noe som gjør vippelinjen mer synlig.

Fortetning  av nedre øyelokks kontur består av en subtil skygge; en presis strek mellom øyenvippene. Fordelen med dette er et naturlig resultat. For en ukyndig person er make-upen usynlig, mens øynene virker friskere, åpnere, mer uthvilt og markert.

 

Vi avliver myten!

Det stemmer ikke at en strek langs øyets nedre kant gjør det optisk mindre! Når perfekt utført, virker øyet åpnere, større og vakrere. Ethvert øye ser godt ut med fremhevet kontur langs vippekanten - øvre og nedre.  Mange kvinner har motforestillinger mot visuell forsterkning av nedre øyelokkant da det dessverre ofte hersker en oppfatning av en slik strek er markert, vulgær, og minner oss om «fengselstatoveringer» fordi det dessverre er slik det meste av den permanente make-upen vi ser at tilfeldige folk på gaten går med... Vi foreslår en annen løsning. Vi spesialiserer oss i å utføre subtile forsterkninger av øyet kontur hvis mål er en vakker fremheving av øyet, ikke tiltrekning av for mye oppmerksomhet. Strekens form blir alltid individuelt tilpasset. Streken blir tegnet langs hele nedre øyelokket, men siden  vi bruker en skyggeleggingsteknikk, blir  1/3 av streken mest synlig ytterst. Innover blir streken lysere og tynnere, alt den gjør er å forsterke synligheten av vippekanten. Til alle som likevel ikke er overbevist om det å freheve den nedre øyelokkant har vi en løsning som går ut på å at mens vi jobber med øvre øyelokk, skisserer vi opp en linje på nedre øyelokkant som varer i noen få dager, slik at kunden får prøvd det ut før skissen sporløst forsvinner. De fleste kundene ønsker da å beholde den på permanent basis når de kommer tilbake til kontroll og korreksjon etter noen dager. 

Forskjellige tykkelser og farger på permanent eye-liner

Streken kommer ut fra kanten av øyelokket og blir svakt forlenget for så å innramme øyet og skape en delikat, visuell forsterkning av øyets kontur. Tykkelsen og fargen blir alltid individuelt tilpasset – det er utrolig hvor mye vi kan påvirke, forme og modellere øyets form før vi oppnår perfekt mandelform. Det er viktig å være bevisst på at linjen ikke skal gå utenfor øyelokket. Huden rundt øynene er utrolig fin, og noe slikt kan ende med pigrasjon av pigmentet – at streken siger nedover sammen med huden i øyekroken. Streken din ser bra ut kun dersom den er ideell.

Vi spesialiserer oss i å utføre perfekte streker; en perfekt strek er ikke bare en linje skissert opp langs vippekanten. Det er en perfekt form, utrolig presis. Utført riktig er den i stand til å forandre øyeformen! En slurvete utført strek, ofte med feil og upresise verktøy i kombinasjon med en uerfaren hånd kan lett føre til at resultatet er en utvisket flekk  istedenfor en vakker forbedring. Ikke alle er bevisst risikoen for at man i verste fall kan forårsake strenging av blodkar, hvilket blir fylt opp med pigment. Dessverre møter vi ofte på kunder med feil utført permanent make-up i hverdagen vår. Iblant klarer vi å rette opp andres feil, andre ganger er det lite vi kan gjøre. Derfor er det viktig at kunden velger en salong hvor det jobber spesialister med lang erfaring.

Tofarget permanent eyeliner på øvre eller nedre øyelokk

Grunnlaget er en svart strek som fremhever øyets form, og rett over den er det en diskré strek i tillegg til den svarte - men i en annen farge, f.eks. blå som fremhever fargen på kundens iris. Tofarget eyeliner har sine fordeler; som et spektakulært resultat som fremhever kundens øyefarge.  Men det har også ulemper: Fargepigmentet som har enten grønn, blå eller lilla farge har en tendens til å miste sin intensitet, og det er nødvendig med påfyll allerede etter et halvt år. Etter hvert kan kunden bli lei av fargen, derfor anbefaler vi alle interessenter å tenke seg godt om før de velger å gå med tofarget eyeliner på permanent basis. 

Hvit eyeliner på nedre øyelokk som lyser opp øyet.

Dette er en ideell måte å forstørre små øyne på; den hvite streken lyser opp øyeeplet. en optimal løsning for damer med naturlig mørk øyeinnramming. Streken er utført langs 1/3 av øyelokkets indre lengde, og rett nedenfor den utfører vi en svart strek som fremhever den første strekens hvithet. Den svarte streken er nødvendig, uten den ser øyet ut som det mangler støtte.

Vakre pigmenter

Fra dyp svart, naturlig brun, grønn, lilla og forskjellige typer mørkeblå – hver farge blir alltid individuelt tilpasset for å være sikker på at den fremdeles kommer til å se bra ut etter lang tid. Vi tilsetter alltid en dråpe brunfarge til svart for å nivellere det kalde uttrykket og unngå senere depigmentering som forvandler det svarte til mørkeblått.

Øyenbryn

  • Henna-metoden – en diskré skygge under øyenbrynene

  • Highlight under øyenbrynet

  • Delvis eller fullstendig rekonstruksjon.

Kundene stille ofte spørmålet om hvilken metode er best, skyggeleggingsmetoden eller hårstråmetoden? Svaret er enkelt, begge ser flott ut dersom riktig utført. Øyenbrynene er det viktigste elementet i ansiktet; øyenbrynene kan forandre ansiksuttrykket og få øynene til å virke åpnere, dermed ser ansiktet strålende ut. Øyenbrynene kan ikke være det elementet i ansiktet som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Øyenbrynformen skal være perfekt tilpasset til ansiktsformen.

Det er for tiden i vinden med hårpåtegningsteknikk som imiterer hvert enkelt hårstrå. Denne metoden fungerer kun dersom kunden har sine egne øyenbryn i behold; da «gjemmer» vi dem imellom de ekte hårstråene, slik at øyenbrynshåret virker tettere, og dermed ser naturlig ut. Å tegne opp enkelte hårstrå på naken hud er risikofylt fordi på nært hold kan man se at det bare er en tegning til tross for at man bruker flere farger for å oppnå tredimensjonalt resultat. Resultatet virker flatt og påmalt. Mens skyggeleggingsteknikken minner om henna-metoden, hvilken ser bra ut på alle kvinner. En subtil skygge, forsterket i øyenbrynsbuen men svak ved roten. En slik skygge ser bra ut både dersom kunden har sine egne, tette bryn eller ikke har dem i det hele tatt.

Lepper

- Konturer, utfylling og skyggelegging.

- Korreksjon av formen – det er mulig å optisk forstørre eller forminske dem.

- Liplight – optisk forstørrelse av lepper ved hjelp av en lys strek rett over overleppen.

- Vakre farger som subtilt fremhever leppenes rødhet.

Lepper som er lett skyggelagt med pigment ser definitivt best ut; naturlig, de kan se lett opphovnet ut når fargen på leppene får større intensitet. Vi oppfordrer kundene våre til å velge lette fargetoner som er mest mulig lik leppenes naturlige farge, som f.eks. forskjellige typer rosa, bringebær, lette rødtoner.  Perfekt tilpasset pigment gir en lett fremheving av leppekonturen uten å gjøre for mye ut av seg, men heller flyte gradvis i retning mot innsiden av leppene. Sterke leppekonturer gir eldre utseende, og er ekstremt forplinktende, i hvert fall hvis tatovert utenfor leppenes naturlige kontur, noe som er den største feilen til uerfarne linergister, og som forårsaker ujevn depigmentering i huden utenfor leppene og på leppene. En lettere farge tvinger oss ikke til å leve med den i flere år, vi kan alltid forandre den ved hjelp av en ligloss avhengig av sinnsstemningen vår. Leppene skal rett og slett se saftige ut, og ha en vakker form.

 Vi avliver en myte!

Det stemmer ikke at man ikke kan se naturlig ut med permanent makeup  i form av pigmenterte bryn, eyeliner og lepper. Man må huske på en ting: at overdrivelser ikke er anbefalt. Dersom et ansikt ser harmonisk ut, når makeupen er balansert, kan vi bare se bedre ut. Når vi markerer øyenbrynene sterkere, må vi huske på å ha en lett farge på leppene. Dersom vi velger en intens rødfarge på leppene, må vi være forsiktige med å fremheve øyekonturen. For sterk makeup kan gjøre oss eldre.

Pigmentene er alltid individuelt tilpasset, og hver behandling foregår etter en konsultasjon og skissering som gir kunden et bilde av hvordan makeupen kommer til å se ut når huden er tilhelet.

Vi er dypt overbevis om at permanent makeup er skapt for enhhver kvinne. Skjønnhetpleie i hverdagen ligger i kvinnenes natur.

Kunde kan melde kosmetikkbivirkninger på denne epostadressen:

https://www.altinn.no/skjemaoversikt/mattilsynet/innmelding-av-kosmetikkbivirkninger/