Micropigmentasjon av hodets hud

Innovativ metode som masker skallethet hos menn og kvinner

Skallethet er et problem både hos menn og kvinner, og omfanget av problemet øker med alder. Til tross for fremgang på feltet av trichologi, kosttilskudd og kosmetiske preparater gir ikke resultater nok. Mer radikale metoder, slike som hårtransplantasjon, koster mye og er risikable. Mikropigmentasjon av hodets hud er en metode som på en trygg, med forutsigbare konsekvenser og ikke så dyr måte lar å kamuflere problemer med skallethet.

 

Mikropigmentasjon av hodets hud består av punktering dermis med nål og innføring av farge i huden. Bruk av ett, tynn nål gjøre det mulig å ha kontroll over innført farge, særlig over dens dybde, og over å gi nytt har en form. Bare en pigmentasjon som er slik presis kan gi en full kontroll over behandlingens kvaliteten og selve fargen til dens fading.

Behandlingens effekten og bruk av metode

Mikropigmentasjons resultat er å skape en perfekt imitasjon av et hår, som lar å skjule skallethet. Metoden lar å få effekt av et kort klippet hår og optisk jevning i tilfelle av et sparsomt hår både hos menn og kvinner.

Den kamuflerer forskjellige arr, tap og andre problematiske områder, spesielt etter transplantasjon eller hodeskade. Gjennom behandlingen kan løses noen problemer med en gang, for eksempel hårets jevning etter transplantasjon sammen med skjul av arr som oppsto etter utskjæring av et fragment av hud på bakk av hoden, hvor håret til transplantasjon var tatt av.

Behandlingens holdbarhet

Det er avhenging av hvert tilfelle og vanskelig å forutsi hvor lenge farge er i huden etter behandlingen. Det kan være to til fem år, avhengighet av individuell reaksjon av huden til pigmentering og dens evne til å holde fergen i epidermis.

Fordeler av metoden

  • kamuflerer skallethet på en trygg måte

  • behandlingen gjort på en riktig måte skader ikke hår, men tvert imot – gjennom mikroneedle terapi under behandlingen stimulerer og hjelper med vekst av nytt hår. Det oppstår for mikroneedling forbedrer sirkulasjonen i hodets hud. En lignende teknikk er brukt i skin needling terapi – behandlingen gir ikke noen uønsket effekt.

  • Den eksluderer ikke hårets transplantasjon i fremtider. Den er en perfekt løsning etter transplantasjon – kamuflerer arr og jevner hår.

  • Umiddelbart effekten – etter behandlingen huden er rød bare noen dager.

VELKOMMEN FOR GRATIS KONSULTASJON

48338779

OLGA.GORYSZEWSKA@GMAIL.COM