Vippeextensions

Klassisk vippeextensions

Vær vakker med vipper fra Beauty Secrets by Olga uten radikale livsstilsendringer!

klassisk-metoden gir deg glamorøse vipper som samtidig ser veldig naturlige ut. Hvis vippene har blitt satt på riktig, noe som er helt avgjørende, er det veldig vanskelig å se eller kjenne forskjell mellom dine egne vipper og vippeextensions. Meningen med denne metoden er ikke å oppnå en overdrevet, mascara-dryppende vippetangeffekt, men heller å gi deg veldig estetiske øyenvipper som understreker øynenes skjønnhet og som er lange, fyldige, men naturtro. Dersom du går ut om kvelden og ønsker å se ekstra dramatisk ut, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara, men det er helt unødvendig i hverdagen. Du sparer tid, du ser flott ut når du våkner om morgenen, du irriterer deg ikke over maskaraen som blir gnidd utover i løpet av dagen og øynene dine virker mer våkne og dramatiske. Vippene er perfekt separerte da extensions limes på ett og ett hårstrå  for seg i en avstand på 0,5mm – 1 mm fra huden. – og limet er helt usynlig.

Vippene brukt av oss er både vannfaste og holdbare. Derfor trenger du ikke å endre livsstilen din; du kan ta SPA-behandliger, gå i svømmehallen og oppholde deg i fuktig og vått klima. Vippene kommer aldri til å endre form. De er produsert av råvarer av høyeste kvalitet, med høy presisjon. Vi bruker vipper laget av silke eller av silke type mink. Limet er hypoallergenisk og skapt for følsomme øyne.

Vippene fra Beauty Secrets by Olga holder seg gjerne i en måned. Naturlige øyenvipper vokser og detter ut i syklus på 60-90 dager, derfor anbefaler vi utfylling av vipper hver 2.-4. uke for at vippene skal se vakre ut til enhver tid.

Vi tilbyr vipper i flere ulike lengder, tykkelser og med ulik grad av bøy. Typen av extension-vipper velger vi individuelt under behandlingen, etter å ha konsultert deg, slik at vi best mulig kan tilfredsstille dine forventninger.

 Daglig stell med en spesiell vippebørste, og bruk av oljefri, helst vannbasert, kosmetikk er grunnlaget for stell av semipermanente vipper.

Volumvippe

Den nyeste teknikken innenfor vippe-extensions. Vi bruker forskjellige typer vipper som er både mykere og lettere enn den tradisjonelle metoden. Vi setter på flere vipper (mellom 2-7) på én naturlig øyevipp. Vi oppnår på denne måten ett fyldigere resultat med flere vipper. Vippene er mer skånsomme for dine naturlige vipper. De er anbefalt for dem med naturlig få vipper. Vippene sitter rundt 1-2 uker lenger enn de klassiske vippene.

Mix Combination

Det er rett og slett en kombinasjon av de to øvrige klassisk og volum. Da bygger jeg først opp en klassisk mal og så fyller jeg inn med volum.

Hånd book om stell av vippeextensions:

Mye avhenger av deg:
I opptil 48 timer etter påsetting skal man unngå vann, damp, varme og kraftig berøring. Limet herdes i løpet av den tiden. Spør oss gjerne om hvordan du skal rengjøre ansiktet uten å berøre vippene. Dersom du klarer å sove på ryggen de to første nettene etter påsetting, får du et mer langvarig resultat. Ikke bruk oljebasert kosmetikk, eyeliner eller maskara. 

Du burde ikke bruke extentions om du har:

  1. Du ikke har øyenvipper av helsemessige årsaker

  2. yeinfeksjoner

  3. allergi mot ingredienser i limet

 

Fjerning av vipper:


Ved fjerning av kunstige vipper bruker vi en spesiell gelé som oppløser limet. Behandlingen er rask, smertefri og skader ikke dine naturlige vipper.